fbpx

Corporate shoot Suzan voor CaseMarketing

Corporate shoot Suzan van Heck voor CaseMarketing.
Ik ken Suzan sinds een aantal jaar en in die tijd zijn we steeds meer gaan samenwerken. Als Google specialist met haar eigen bedrijf CaseMarketing is Suzan een op en top professional en een echte sparringpartner voor mij.
L
Zij deelt het volgende: “Marjolein is een professional. Ze heeft oog voor detail en dat zie je terug in haar foto’s. De sfeer en setting zijn altijd perfect. Ze is betrokken en geeft ook goed advies. Dat begint al voorafgaand aan de fotoshoot. Ze geeft tips over de locatie, kleuren en zelfs je kleding. Ik voel me prettig in haar bijzijn en met haar aanwijzingen tijdens de fotosessie, wel of niet lachen, welke kant op kijken, weet ze precies hoe ze je moet fotograferen. Niet gemaakt maar natuurlijk. Dat is ook wat ik terugkrijg als reactie op mijn foto’s; precies JIJ. Dat vind ik knap, dat je niet alleen het uiterlijk maar ook het karakter weet vast te leggen. Ik kan haar absoluut aanraden.”
L
Ook benieuwd wat ik voor jou en jouw bedrijf kan betekenen? Graag ga ik met je in gesprek om alle mogelijkheden met je te bespreken. Vul je gegevens in op het contactformulier en dan neem ik op korte termijn contact met je op. Tot snel!