fbpx

Hotel – Restaurant Moeke Mooren

Hotel – Restaurant Moeke Mooren.

Een mooie review van eigenaar Joep van Gruijthuijsen: “Marjolein is een zeer vakbekwame fotograaf. Voor ons maakte ze foodfoto’s in combinatie met portretfoto’s van medewerkers naar volle tevredenheid.”
Van horecafotografie gaat mijn hartje sneller kloppen. Heerlijk om bezig te zijn met settings bedenken, alle accessoires verzamelen, de mooie gerechten en dranken bij elkaar te plaatsen en het perfecte licht vinden. Kleine pareltjes op beeld voor mij. En al deze ingrediënten zorgen ervoor dat heerlijke gerechten ook heerlijk overkomen op beeld. Super belangrijk voor bijvoorbeeld jouw restaurant of catering portfolio.

Een fotoshoot voor je restaurant of catering op locatie omvat beelden van de inrichting/aankleding gecombineerd met close-ups van gerechten en personeel aan het werk. Zo ontstaat er hele gevarieerde content en kun je jouw gasten en volgers meenemen in jouw persoonlijke verhaal. Wederom unieke content, wat zo belangrijk is in deze tijd van social media.

Ook toe aan nieuwe content voor je restaurant? Ik kan de fotografie voor je verzorgen en wanneer nodig ook je social mediakanalen beheren. Wil je meer weten? Stuur me een bericht, dan kunnen we snel in gesprek.

Voor meer inspiratie kun je mijn horeca portfolio bekijken. Ik hoop je snel te spreken!