fbpx

Werkwijze & service

 

Graag maak ik met je kennis alvorens de camera in de hand te hebben genomen. In een vrijblijvend gesprek hoor ik graag wat jouw wensen zijn en brengen we ideeën en mogelijkheden in kaart. Van planning tot creatieve oplossingen. Zo’n kennismakingsgesprek is vooral luchtig, helder, professioneel en persoonlijk.

Vervolgens ontvang je van mij een offerte en na goedkeuring volgt de opdrachtbevestiging. Dan gaan we aan de slag, samen, voor en achter de camera. Dit doen we volgens de gemaakte afspraken om het gewenste doel te bereiken.

Na afloop ga ik aan de slag met het selecteren en bewerken van de foto’s. Zodra dit afgerond is, stuur ik je de foto’s toe. Bekijk deze in alle rust en laat me weten wat je ervan vindt. Niet alleen aan mij persoonlijk maar ook via je eigen of mijn social media. Want jouw referentie is mijn beste reclame! Of niet, ahum. Om een afspraak te maken kun je contact met mij opnemen via het contactformulier.

 

Meer informatie over de werkwijze en service is te lezen in de algemene voorwaarden die als bijlage verstrekt worden bij de offerte en de opdrachtbevestiging.