fbpx

Horeca Fotografie Bollyfoods

Wat is de Indiase keuken een pareltje om op de foto te zetten. En dan heb ik het hier alleen nog maar over enkele Indiase gerechten die ik op de foto mocht zetten voor Bollyfoods the Restaurant in Nijmegen. Deze Indiase curry’s en alle bijgerechtjes zijn zo kleurrijk en veelzijdig. En ook niet vervelend, de heerlijke geuren die je tegemoet komen bij de bereiding ervan. Love it. Ik ontving een hele mooie review van eigenaren Geertje Rutgers en Mathew Antony.

b

“Marjolein heeft voor ons de takeaway gerechten van Bollyfoods gefotografeerd. We zijn enorm blij met het resultaat, het is een prachtige serie foto’s geworden. Mooi van kleur, belichting en compositie!  Wat daarnaast erg fijn is, is dat Marjolein heel flexibel is in het maken van de afspraken, goed luistert naar de wensen en het doel van de foto’s, maar tegelijkertijd ook meedenkt en met eigen ideeën en input komt. De foto’s hadden we na de shoot supersnel in onze mailbox zodat we er direct gebruik van konden maken. En, waar wij heel blij mee waren, vervolgens kon ze met de gemaakte foto’s ook nog eens de flyer voor ons ontwerpen!

Hierdoor heeft ze ons enorm ontzorgd en hoefden wij alleen te focussen op het eten wat model stond op de foto’s, en op de verspreiding van de flyers. Top! We raden MK Foto dan ook zeker aan als je food-foto’s nodig hebt!”

b
Bekijk de foto’s hieronder en als je al begint te watertanden, bestel dan vooral bij het Indiase restaurant Bollyfoods in Nijmegen.
Benieuwd naar meer foodfotografie van mij? Bekijk dan mijn corporate opdrachten in mijn portfolio.
b
Als (culinair) fotograaf met een achtergrond in online communicatie voor restaurants, draag ik de horeca een warm hart toe. Lekker eten in een mooi, hip of klassiek restaurant, daar wil ik van kunnen blijven genieten. Jullie ook toch?!