fbpx

Horeca Fotografie Eetbar Bloom

Eetbar Bloom, de nieuwe parel in Nijmegen. Geopend tijdens corona, middenin de grote horeca lockdown. En moet je zien hoe mooi het eruit ziet. Ik kan niet wachten om er te gaan eten, in een gezellig zitje, aan een tafeltje of aan de bar. Een hele fijne en kleurrijke sfeer, ik vind het heel fijn om dit soort mooie plekken vast te leggen. 

Omdat Eetbar Bloom nieuw is, is het belangrijk de juiste aandacht te trekken en in dit geval met name op social media. Hoe doe je dat beter dan de mensen een alvast een binnenkijker te geven. Met mooie, duidelijke foto’s afgewisseld met fijne close-ups ter inspiratie kun je mensen enthousiast maken voor je bedrijf. Juist in deze tijd is het belangrijk online goed zichtbaar te zijn. En dat begint met de juiste content, de beelden moeten eigenlijk al een verhaal vertellen. 

Ook toe aan nieuwe, frisse content? Ik kan de fotografie voor je verzorgen en wanneer nodig ook je social mediakanalen beheren. Wil je meer weten? Stuur me een bericht, dan kunnen we snel in gesprek.

Voor meer inspiratie kun je mijn horeca portfolio bekijken. Ik hoop je snel te spreken!