fbpx

Zwangerschapsshoot Judith

Een zwangerschapsshoot is iets waar de laatste jaren heel veel vraag naar is gekomen. Gek ook eigenlijk dat vroeger vaak voorbij werd gegaan aan de zwangerschapsperiode. Het is namelijk zo bijzonder. Wanneer je graag moeder wilt worden is het maar wat spannend om zwanger te zijn. Sterker nog, het begint al bij de hoop dat je überhaupt zwanger mag worden. En dan de hele periode van de zwangerschap tot en met de bevalling is speciaal. Alles wat je voelt, hoe je verandert en de kracht wanneer je je kindje hebt gebaard, daar mogen we niet zomaar aan voorbijgaan. En tegenwoordig gebeurt dat gelukkig ook veel minder. We delen meer, ook wanneer het niet goed gaat. Daardoor kunnen we elkaar ook meer steunen. Kortom, elke zwangerschap is bijzonder en dus ook meer dan de moeite waard om vast te leggen. Voor jezelf om op terug te kijken en later om met je kindje te delen.

Dit keer mocht ik Judith fotograferen. 37 weken zwanger en geen idee wat het wordt! Dat hoor je ook niet vaak meer hè. De zwangerschap fotoshoot deden we dit keer bij haar thuis. Dit is altijd een goede optie, voor een instant vertrouwde sfeer en prachtig met daglicht. En handig wanneer het buiten koud en guur is. Voorafgaand aan een fotoshoot bespreek ik altijd wat de wensen zijn en Judith had in dit geval zelf al leuke ideeën. Haar review lees je hieronder.

“Zeer goede ervaring gehad met Marjolein voor onze zwangerschapsshoot! Ze heeft veel goede ideeën voor verschillende settings en stijlen, maar laat ook ruimte voor eigen inbreng. Marjolein stelt je op je gemak als je niet gewend bent voor de camera te staan en dat levert mooie, ongedwongen poses op. Blij met het eindresultaat!”

Ik vind het heel fijn dat ik beelden in mijn portfolio mag delen, echter kan dat niet altijd. Wat ik respecteer. Judith gaf aan dat de blote buiken foto’s voor haar privé zijn en dus is dit de selectie geworden. De meer intieme foto’s zijn voor mij dus zeker bespreekbaar wanneer je dit graag zou willen. Bekijk bijvoorbeeld de foto’s van Annet voor inspiratie. Zwanger? En wil je dit ook mooi en smaakvol vast laten leggen? Neem contact met me op voor een afspraak!