fbpx

Welkom Kate!

Fotoshoot als kersvers gezin met kleine Kate

Een newbornshoot is iets waar de laatste jaren heel veel vraag naar is gekomen. Erg leuk, zeker ten opzichte van je eigen babyfoto’s. Ken je die nog? Vintage, dat wel maar of het nou materiaal is voor aan de muur of op de koffietafel…

De eerste fotoshoot met Judith en Martijn was in hun zwangerschap. Uiteraard was ik er bij toen Kate een paar weekjes oud was voor een heuse fotoshoot met het hele gezin. Zowel de zwangerschap fotoshoot als de baby fotoshoot deden we bij hun thuis. Dit is altijd een goede optie, voor een instant vertrouwde sfeer en prachtig met daglicht. En handig wanneer het buiten koud en guur is. En omdat het op twee verschillende momenten heeft plaatsgevonden, creëer je consistentie om in dezelfde omgeving te fotograferen. Wel zo mooi voor het complete fotoboek. Voorafgaand aan een fotoshoot bespreek ik altijd wat de wensen zijn en Judith had in dit geval zelf al leuke ideeën. Haar review lees je hieronder.

“Zeer goede ervaring gehad met Marjolein voor onze zwangerschapsshoot! Ze heeft veel goede ideeën voor verschillende settings en stijlen, maar laat ook ruimte voor eigen inbreng. Marjolein stelt je op je gemak als je niet gewend bent voor de camera te staan en dat levert mooie, ongedwongen poses op. Blij met het eindresultaat!”

Zwanger of pas bevallen? En wil je dit ook mooi en smaakvol vast laten leggen? Neem contact met me op voor een afspraak!